Timanttipodin kolmas jakso nyt kuunneltavissa

Timanttipodin kolmas jakso nyt kuunneltavissa

27.6.2022

Ohjelmistotuotanto / Ohjelmistokehitys / Podcast / Timanttipodi

Podcastin kolmannessa jaksossa Perfektion Business Developer Mirka ”Timantti” Hautala avaa ohjelmistokehityksen elinkaarta sen kaikkine vaiheineen.

- Olen uusi ohjelmistokehitysalalla ja törmään lähes päivittäin ajatuksiin, jotka ovat minulle uusia, Hautala pohjustaa.

– Perfektiolla vastuualueeni on myynnissä, ja koska myynti on osa ohjelmistotuotannon prosessia, niin halusin kertoa myös kuulijoillemme, että kaikkea ohjelmistotuotannon prosessi pitää sisällään, hän hymyilee.

Mutta miten näyttelijäntaide liittyy ohjelmistokehitykseen, ja miksi Hautala soveltaa myyntivaiheessa deittianalogiaa? Tähän ja moniin muihin kutkuttaviin teemoihin saat vastauksen Timanttipodista.

Klikkaa tästä taajuuksillemme ja kuuntele uusin jakso tästä!

Timanttipodissa sukelletaan innovaatioiden ja ohjelmistotuotannon maailmaan tavalla, jota muidenkin kuin ohjelmistokehittäjien on helppo seurata ja ymmärtää. Podcastia emännöi Mirka ”Timantti” Hautala, joka haluaa ymmärtää, mitkä osatekijät vaikuttavat onnistuneen ohjelmistotuotannon sekä asiakastyytyväisyyden syntyyn.

Jokaisessa podcast-jaksossa on mukana joko Perfektion oma asiantuntija tai vieraileva asiantuntija avaamassa jakson aihetta.

Podcastimme seuraavissa jaksoissa perehdymme mielellämme myös kuuntelijoiden esittämiin kysymyksiin. Otamme mielellämme vastaan palautetta, aiheita ja ideoita sähköpostilla osoitteeseen: podcast@perfektio.fi

Mirka Hautala

Mirka Hautala

Business Developer