Vesitehokkuusyhtiö Smartvatten osti Perfektion spin off -yrityksenä aloittaneen Neuroflux Oy:n

Vesitehokkuusyhtiö Smartvatten osti Perfektion spin off -yrityksenä aloittaneen Neuroflux Oy:n

24.5.2022

Perfektion spin off -yrityksenä startannut Neuroflux on myyty kansainvälisesti kasvavalle Smartvattenille. Neurofluxin kehittämän pilvipalvelun avulla vesilaitokset voivat yhdistää, visualisoida sekä analysoida jätevesiverkostojen tietoja.

Neuroflux sai alkunsa vuonna 2018, kun innovatiivista ohjelmistokehitystä tarjoava Perfektio kehitti HSY:n jätevesiverkon datavisualisointia. Kehittämisen yhteydessä löydettiin toiminnanohjausta tehostavia malleja, ja projektin myötä syntyi Neuroflux.

– Uusien ideoiden kehittely liiketoiminnaksi on Perfektiolla geeneissä. Liiketoimintastrategiaamme on alkumetreiltä asti kuulunut ajatus perustaa spin off -yrityksiä ja toimia näissä kehityskumppaneina, Perfektion toimitusjohtaja Henri Malkki summaa.  

Syntynyt yrityskauppa Neurofluxin ja Smartvattenin välillä on Malkin mukaan merkki valitun strategian onnistumisesta. Spin off -kehityskumppanuuden ohella Perfektion liiketoiminnan ytimessä on asiakasyritysten liiketoimintaideoiden validointi ja kasvuun auttaminen.

Perfektion Spinoff Labissa liiketoimintaideasta kehitetään valmis, toimiva palvelu

– Perfektio on olemassa, jotta kaikki parhaat ideat tulisivat toteutetuiksi. Autamme asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme selvittämään, mihin heidän ideastaan on ja miten se voidaan toteuttaa, Malkki tiivistää.

Perfektion Spinoff Lab tarjoaa asiakkailleen teknisen asiantuntijuuden lisäksi vankan kokemuksen liiketoiminnan alkuvaiheiden kehittämiseen erilaisten kokeilukulttuuriin liittyvien menetelmien avulla.

Perfektio jatkaa toisen perustamansa spin off -yrityksen, the Extravagant Companyn, parissa. Yrityksen kehittämä Exolyt-palvelu on tullut suosituksi erityisesti TikTok-käyttäjäanalytiikasta kiinnostuneiden yritysten parissa.

Neuroflux ja Smartvatten allekirjoittivat kauppakirjat 20.5.2022. Vaikka yrityskauppa tulee näkymään positiivisesti Perfektion tämän vuoden tuloksessa, se ei vaikuta juurikaan Perfektion jokapäiväiseen operatiiviseen toimintaan. Kaikki vuonna 2018 perustetun Neurofluxin pariin siirtyneet Perfektion työntekijät ovat jo pitkään toimineet päätoimisesti Neurofluxin alla.

Lisätiedot ja haastattelut:

Henri Malkki

toimitusjohtaja

Perfektio Oy

+358 50 591 5642

Linkit:

perfektio.fi

neuroflux.fi

exolyt.com

 Yritysesittely:

Perfektio Oy on vuonna 2016 perustettu ohjelmistokehitysyritys, joka tarjoaa asiakkailleen spin off -ratkaisuja palveluna. Perfektio auttaa uusia ideoita ja unelmia kasvamaan menestyksekkääksi liiketoiminnaksi. www.perfektio.fi

Neuroflux Oy perustettiin vuonna 2018 tuomaan uudenlaista ja parempaa data-analyysia vesilaitosten tarpeisiin. Neuroflux on jätevesiverkoston hallintaan suunniteltu pilvipalvelu, joka tukee vesilaitosten päätöksentekoa monipuolisella data-analyysillä. www.neuroflux.fi.

Henri Malkki

Henri Malkki

Advisor