March 30, 2020

Varaa maksuton Ongelmanratkaisutuokio Perfektion asiantuntijan kanssa

Oletko pohtinut jonkin asian digitalisoimista, mutta et ole varma, miten sen voisi toteuttaa? Kuten melkein missä tahansa projektissa, myös digitaalisten palvelujen kehittämisessä aloittaminen on usein hankalinta. Me Perfektiolla haluamme auttaa sinut yli tämän vaikeimman kohdan, joten madalsimme valmiiksi kynnystä tekemällä kalentereihimme tilaa maksuttomille Ongelmanratkaisutuokioille. Varaa sinulle sopiva aika kalenteristamme, niin autamme sinua eteenpäin!


Mikäli kaipaat asiantuntijan mielipidettä valmiille idealle tai haluat jo lähteä suunnittelemaan uutta palvelua, me voimme auttaa. Maksuton Ongelmanratkaisutuokio ei sido sinua mihinkään ja se toteutetaan etätapaamisena.

Varaa oma tuokiosi tästä.

Tarpeen muutokselle voi huomata joko harkinnan jälkeen tai se voi tulla täysin yllätyksenä. Usein muutosten edessä on välttämätöntä keksiä uusia keinoja palvella asiakkaita tai pyörittää omaa toimintaa. Nykyään nämä muutokset ovat usein digitaalisia. Parhaimmillaan uusien digitaalisten palvelujen kehittäminen mahdollistaa tulovirrat uusista lähteistä tai tehostaa tuotantoa.

Autamme mielellämme myös silloin, kun haluat siirtyä ideasta toteutukseen. Tarvittaessa vinkkaamme yhteistyöhön sopivan kumppanin verkostostamme. Mikäli sinä tiedät jonkun, joka voisi hyötyä avustamme, kerro toki tästä mahdollisuudesta eteenpäin myös hänelle.

Jos ongelma on ratkaistavissa digitaalisesti, me löydämme siihen ratkaisun.