Rekry

Rekry

Oletko jo päättänyt hakea Perfektiolle?  Lähetä CV ja hakemus välittömästi!

Tavoitteena universumin paras työpaikka

Perfektio on nuori ohjelmistoyritys, jossa kokoontuu yhteen todellinen pieni heimo asiantuntijoita ja digitaalisen maailman nikkareita, joilla on sydämenasiana tuoda maailmaan kauniita, käytettäviä ja kannattavia sovelluksia ja ratkaisuja. Perfektio on syntynyt rakkaudesta lajiin sekä ajatuksesta, että töihin meno ei saa ahdistaa. Meitä ajaa eteenpäin jatkuva uuden oppimisen into mukavassa ja motivoituneessa porukassa. Mukavuusalueiden ulkopuolella on hauskempaa luistella yhdessä!

Meillä jokainen saa projekteissa kontolleen sopivissa määrin vastuuta ja vastapainoksi reilusti tekemisen vapautta, joka koskee niin työvälineitä kuin työympäristöäkin. Tiimeillämme ja työntekijöillämme on myös taipumus hitsautua yhteen, ja toimiston ulkopuolella monet meistä jaksavat katsella toistensa naamoja myös vapaa-ajalla omien kiinnostuksiensa mukaan.

Yrityskulttuurimme on yhä varsin dynaamista, muovautuvaa ja työntekijälähtöistä, ja voimme puhua rehellisesti itsemmenäköisyydestä. Muutoksista ja uudistuksista keskustellaan tasavertaisesti yhdessä koko yrityksen sisällä. Tasa-arvosta ja avarakatseisuudesta emme tingi. Rakastamme avointa innovaatiota ja olemme myös innokkaita hackathoneissa kävijöitä, missä tiimimme ovatkin niittäneet menestystä.

Aidosti kiinnostavia projekteja

Perfektiolla pääset tekemään paljon erilaisia projekteja ja ratkaisemaan asiakkaidemme vaihtelevia haasteita. Teemme asiakkaillemme paljon nopeita, alle parin kuukauden prototyyppiprojekteja, joiden tarkoituksena on testata jotain uutta toimintatapaa tai rakentaa yritykselle täysin uuden tyyppistä liiketoimintaa. Tämän lisäksi teemme myös perinteisempää konsulttityötä, jossa joko vahvistamme osaamisellamme asiakkaidemme tiimejä tai kehitämme digitaalisia ratkaisuita asiakkailleme kokonaan Perfektion tiimin voimin.

Innovatiivisia Ohjelmistokehittäjiä

Tällä hetkellä haemme iloiseen joukkoomme etenkin lisää ohjelmistokehittäjiä:

Ymmärrät miten moderneja ohjelmistoja rakennetaan, alkaen tietokannoista ja backendistä, mutta hallitset myös selainohjelmoinnin ja osaat perustella ohjelmiston arkkitehtuuria varten tekemiäsi valintoja. Työskentelet ja kommunikoit sujuvasti asiakkaiden kanssa, ja sinulla on mielellään jo työkokemusta alalta. Nopea oppimiskyky on tärkeää, koska asiakkaiden ja projektien tarpeiden lisäksi myös käytettävät teknologiat muuttuvat hirmuisella vauhdilla.

Vaikka osaamisesi ei täysin vastaisikaan tätä profiilia, lähetä meille silti hakemus – erilaiset osaamisprofiilit ovat rikkaus ja puuttuvia taitoja on mahdollista oppia!

Toivomme kaikilta hakijoilta myös innostusta yrityksen kulttuurin, toimintatapojen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Olemme vielä nuori ja kasvava yritys, joten juuri sinun mielipiteilläsi on paljon merkitystä siihen, mihin suuntaan Perfektio kehittyy!

Liity joukkoomme

Jos tämä sai sinut kiinnostumaan Perfektiosta, lähetä hakemuksesi ja CV:si meille osoitteeseen rekry@perfektio.fi. Vastaamme sinulle päivän sisällä. Jos vaikutat joukkoomme sopivalta, ehdotamme sinulle ensimmäisen haastattelun ajankohtia viikon sisään vastauspäivästä. Kaikessa henkilötietojesi käsittelyssä noudatamme Tietosuojaselostettamme.

Ensimmäisessä haastattelussa tutustumme toisiimme. Kerromme sinulle hieman lisää Perfektiosta ja käymme läpi sinun koulutus- ja työtaustaasi. Nykyistä osaamistasi tärkeämpää on kuitenkin innokkuus oppia uutta ja syventää nykyistä osaamista. Juttelemme myös siitä mitä haluaisit tehdä urallasi ja tämän lisäksi toivomme sinun valmistautuvan esittelemään jotain laajempaa projektiasi, oli se sitten harraste- tai työprojekti. Emme pistä sinua tekemään koodipähkinöitä haastattelussa, mutta hahmottelemme hieman yhdessä jonkin ohjelmiston kokonaisarkkitehtuuria sinun osaamisprofiiliisi sopivalla tasolla.

Jatkoon päässeiden hakijoiden kanssa sovimme toisen haastattelun viikon sisään ensimmäisestä haastattelusta. Toinen haastattelu on teknisempi, ja pureudumme siinä tarkemmin niihin teknologioihin, joissa olet paras, ja joita haluaisit tehdä työksesi jatkossa.

Teemme päätöksemme ja olemme yhteydessä sinuun viikon sisään toisesta haastattelusta.

Kävi haastatteluprosessissa mitä tahansa, annamme sinulle rehellisen palautteen ja konkreettisia kehitysehdotuksia. Näin voit panostaa niihin osaamisen alueisiin, joiden me Perfektiolla uskomme olevan tärkeitä ammatilliselle kehitykselle.