Automaatiota HR-työskentelyyn Remedylle

Automaatiota HR-työskentelyyn Remedylle

11.2.2022

Remedy / Hr / Automaatio

Remedy Entertainment Oyj on suomalainen videopelejä kehittävä yritys, joka tunnetaan mm. Max Payne-, Control ja Alan Wake -peleistään. Vuonna 2017 Remedyllä havaittiin tarvetta lähteä automatisoimaan HR-työhön liittyviä manuaalisia tehtäviä. Kumppaniksi tähän valittiin Perfektio. 

Remedy lähestyi Perfektiota kertoen tarpeestaan lähteä automatisoimaan tiettyjä HR-prosesseja ja hakevansa tähän sovelluskehitykseen kumppania. Toiveena oli, että toteutettaisiin kaikkien työtä helpottava, joustava ja helppokäyttöinen järjestelmä. Keskustelut Perfektion kanssa etenivät nopeasti ja pian Remedyllä voitiin todeta, että kumppani HR-puolen IT-kehitykseen oli löytynyt. 

Perfektio toteutti Remedylle sovelluksen, jolla onnistuttiin automatisoimaan ennen manuaalisia työtapoja sekä helpottamaan hallinnollista raportointia. Yhteistyö yritysten välillä on toiminut alusta asti hyvin ja sitä onkin jatkettu vuosittain päivitettyjen suunnitelmien mukaan.

Remedyltä kerrotaan, että yksi yhteistyötä helpottanut tekijä on ollut yhteisen kielen löytäminen. Perfektiolaisten kanssa ymmärrys sovelluksen kehittämiseen liittyvistä yksityiskohdista on ollut sujuvaa. Remedyltä kuvaillaan Perfektion asiantuntijoita ystävällisiksi sekä asiantunteviksi osaajiksi, joiden kanssa yhteistyö sujuu aina hyvässä hengessä. Tämän ovat mahdollistaneet avoimet välit molemmin puolin ja se, että vaikeistakin tilanteista on aina päästy yhdessä eteenpäin.

Perfektion puolen tiimistä Felix Lindholm on ollut mukana projektissa alusta asti, mikä on tuonut asiakkaalle sovelluksen kehittämiseen mukavaa jatkuvuutta ja helpottanut uusien osallistujien hyppäämistä projektiin mukaan. Remedyn puolelta kiitellään myös Perfektion Mauri Karlinia, joka remedyläisten mukaan tarkistaa hommat samassa tahdissa, kuin hänelle asioista mainitsee. Remedyltä todetaankin, että ottaisivat Perfektion mukaan kumppaniksi ensi kerrallakin sellaiseen projektiin, jossa tarvitaan hyvää ohjelmistokehitysosaamista monenlaisiin ongelmiin.

Jaana Hautala

Jaana Hautala

Operatiivinen johtaja