Kuninkaallisista Käärijään – Perfektion toukokuu on juhlista tehty

Kuninkaallisista Käärijään – Perfektion toukokuu on juhlista tehty

11.5.2023

äitienpäivä / Pregmind / Mobiilisovellus

Perfektio onnittelee Brittein-hovin kruunajaisten jälkimainingeissa arjen todellisia kuningattaria eli äitejä PregMindin myötä sekä käärii euroviisutunnelmissa hihansa vastuullisen ohjelmistotuotannon tähden.

Toukokuu on yhtä juhlaa! Vapun vietosta siirryttiin kohti alkuvuoden odotetuinta mediatapahtumaa, jossa Britannia sai uuden hallitsijansa. Koko maailma pidätteli henkeään, kun jalokivin koristellut kruunut painettiin kuningas Charles III:n ja kuningatar Camillan kutreille seremoniallisin menoin viime lauantaina.

Myös Perfektion operatiivinen johtaja Jaana Hautala seurasi brittimonarkian sukupolven vaihdosta ja jäi ihaillen miettimään kruunajaisten logoa, jossa Englannin ruusu, Skotlannin ohdake, Walesin narsissi ja Pohjois-Irlannin apila muodostivat Pyhän Edvardin kruunun.

– Antaako logo viitteitä siitä, että Charles III aikoo hallintokaudellaan nostaa Perfektiollekin tärkeää arvoa eli ympäristövastuullisuutta esiin? hän pohtii.

Lue, kuinka Perfektion vastuullinen ohjelmistotuotanto pitää hiilijalanjäljen kurissa 

Kurkkaa myös yhteistyöprojektimme, jossa olimme mukana kehittämässä suomalaisten luontosuhdetta syventävää mobiilisovellusta 

Perfektio kehitti vanhemmuuteen valmistavan mobiilisovelluksen arjen kuningattarille ja kuninkaille

– Kuninkaallisiin kruunajaisiin kuuluvasta krumeluurista huolimatta saimme ikuistaa onnellista perhehetkeä, jossa viiden vuoden ikään ehtinyt prinssi Louis valloitti sydämiä eleineen ja ilmeineen, Hautala hymyilee.

Todellisia arjen kuningattaria ovatkin äidit, joita juhlitaan ansaitusti ensi sunnuntaina. Perfektiolla oli ilo olla mukana vanhemmuuteen valmistavassa PregMindissa. Se on psykologien kehittämä, raskausviikoittain etenevä synnytys- ja vanhemmuusvalmennus, jonka avulla voidaan muun muassa lievittää synnytyspelkoa. Perfektio ei ainoastaan konvertoinut menetelmää mobiiliksi, vaan teki myös sovelluksen sisällönhallinnasta ennennäkemättömän helppoa.

– Meille oli tärkeää olla mukana tukemassa tulevia vanhempia elämää mullistavassa elämänvaiheessa, Hautala summaa.

– Kaikkien jälkikasvua varttuvien kannattaisi hyödyntää PregMindia, josta saa monipuolisia ja hyödyllisiä vinkkejä, vaikkei vanhemmuuteen pelkoja liittyisikään, komppaa myös Perfektion Experience Designer Olli Savisaari, jonka puoliso odotti parin esikoista sattumalta juuri PregMindin kehittämisen aikaan keväällä 2022.

Tutustu PregMindiin, joka sai alkunsa Psykoterapiapalvelu Tunnetilassa. 

Tsekkaa myös yksinäisyyttä torjuva hanke, jossa Perfektio toimi tasa-arvoisen teknologian toteuttajana  

Perfektio käärii hihat kestävän ohjelmistokehityksen puolesta

Perfektio panostaa pitkäkestoiseen ohjelmistotuotantoon valitsemalla yleisesti käytettyjä teknologioita, joiden turvin kuka tahansa modernia ohjelmistokehitystä taitava voi myöhemmin astua jatkokehittäjän saappaisiin. Myös PregMindiin toteutettiin helppokäyttöinen sisällönhallinta, jonka ansiosta asiakas voi itse muuttaa sovelluksen sisältöjä ja lisätä kuvia ilman riviäkään koodaamista. 

– Läpinäkyvyys ja avoimuus ovat aina leimanneet ohjelmistokehitystämme. PregMindissa asiakas pystyi koko ajan seuraamaan tehtyyn työhön käytettyä aikaa sekä resursseja, Hautala kertaa.

Kruunajaishumusta siirrytään jännittämään Käärijän euroviisumenestystä. Lauantaisesta finaalista odotetaan kiihkeää kaksinkamppailua Käärijän ja ikuista taistelupariamme, Ruotsia, edustavan Loreenin välille. Ja jotteivät perheen kuninkaat tai kuningasmieliset jäisi juhlatunnelmasta paitsi, Suomen jääkiekkomaajoukkue aloittaa mestaruutensa puolustamisen MM-kiekon pudotessa jäähän tänään perjantaina. Naapurimaat ovat vastakkain myös tulevana maanantaina, kun Leijonat kohtaavat kaukalossa Ruotsin.

Perfektio onnittelee äitejä 14.5.2023 johdosta ja toivoo maallemme menestystä niin Euroviisuissa kuin jääkiekon MM-mittelössäkin!

Onko sinulla jokin digitaalisen liiketoiminnan haaste, johon tarvitsisit konsultointia? Tai kaipaavatko asiakaspalveluprosessisi kustannustehokkuutta tekoälyn avulla? Olemme täällä sinua varten!

Jaana Hautala

Jaana Hautala

Operatiivinen johtaja