Miltä tuntuu työskennellä Perfektiolla, uudet työntekijät Mirka ja Jarmo?

Miltä tuntuu työskennellä Perfektiolla, uudet työntekijät Mirka ja Jarmo?

20.9.2021

Rekry

Syksyssä on uusien alkujen tuntua. Perfektiolla syksy on käynnistynyt vauhdikkaasti ja tähän omalla panoksellaan ovat vaikuttaneet myös yrityksemme uudet työntekijät, kesällä 2021 aloittaneet sovelluskonsultti Jarmo Hakkarainen ja business developer Mirka Hautala. Haastattelin kumpaakin uutta vahvistustamme lyhyesti. Tässä he esittäytyvät ja kertovat miten työskentely Perfektiolla on lähtenyt käyntiin.

Sovelluskonsultti Jarmo Hakkarainen innostui toimistolla 3D-tulostimesta

Jarmo on työskennellyt jo muutaman vuoden ohjelmistokehityksen parissa, joten hän on ehtinyt kerryttää kokemusta monenlaisista asiakkuuksista ja sovelluskehitysprojekteista. Hänen vahvuuksiaan sovelluskehittäjänä ovat kyky löytää sovelluksista kehitettävää, nopeus ottaa haltuun uusia teknologioita ja ohjelmointikieliä sekä kyky hahmottaa vaikeampiakin kokonaisuuksia.

Perfektion hän bongasi miettiessään työpaikanvaihtoa. Tällöin meillä ohjelmistokehittäjänä työskentelevän Pinja Kuosmasen julkaisut kiinnittivät hänen huomionsa LinkedInissä. "Niistä postauksista välittyi mielikuva yrityksestä, jossa on hyvä tunnelma ja mukava työyhteisö", Jarmo kertaa. Lisätiedustelujen ja rekryprosessin kautta saimme Jarmosta uuden kollegan kesäkuun alussa.

Millaisissa projekteissa olet päässyt Perfektiolla työskentelemään?

"Olen päässyt opettelemaan uusia mobiilisovellustyökaluja, mobiilikehitysteknologioita sekä perinteisempää verkkosovelluskehitystä. Heti työsuhteeni aluksi pääsin mukaan projektiin, jossa kehitin taksikuljettajille mobiilisovellusta työvuorojen suunnittelluun", Jarmo kertoo.

Perfektiolla hän on viihtynyt hyvin ja onkin päässyt tekemään mielenkiintoisia asioita paitsi työhön liittyen, niin myös laajemmin omiin kiinnostuksiin liittyen: "Toimistolla olen päässyt tutustumaan 3D-tulostimeen ja syventynyt sen toimintaan ja mahdollisuuksiin". Tarvittaessa näistä opeista on hyötyä myös asiakasprojekteissa.

Entä millainen olisi Jarmon unelmaprojekti, jonka voisi Perfektiolaisena toteuttaa? "Sellainen, jossa voisin yhdistää mielenkiintoni frontend-kehityksen puolella 3D-tulostamisen mahdollisuuksiin", hän summaa.

Minkälaisia tyyppejä kannustaisit hakemaan töihin Perfektiolle?

Kysyn Jarmolta, millaisia tyyppejä hän kannustaisi hakemaan meille töihin. "Ihmisiä, jotka eivät ota itseään tai kaikkea liian vakavasti ja viihtyvät teknologisesti monenkirjavassa työnkuvassa", kuuluu hyväntuulinen vastaus.

Lue lisää työmahdollisuuksistamme rekrysivuiltamme ja laita hakemusta tulemaan, mikäli työskentely Perfektiolla voisi olla sinunkin juttusi.

Business developer Mirka Hautala unelmoi näyttelijäntaiteen oppien hyödyntämisestä Perfektion markkinointiviestinnässä

Mirkalla on taustallaan kokemusta useampi vuosi myyntityöstä. "Myyntitaustani on kahdessa suuremmassa suomalaisessa myyntiorganisaatiossa, joista olen Perfektioon mukanani tuonut täsmällisemmän ja systemaattisemman tavan tehdä, seurata ja kehittää asiakassuhdetoimintaa", Mirka kertoo. Töiden lisäksi hänen arkeaan rytmittävät ympäristöekonomian sekä näyttelijäntaiteen opinnot.

Mirkan ja Perfektion tiet kohtasivat kun, Mirka kaipasi itselleen aiempaa monipuolisempaa työnkuvaa. Perfektiolla hän kokee, että voi ottaa enemmän vastuuta omasta työstään ja auttaa samalla asiakassuhteiden kehittämisessä ja ylläpitämisessä.

Millaista on ollut työskennellä Perfektiolla?

Mirkaa on viehättänyt erityisesti se, miten laaja-alaisesti työtehtävissä voi kehittyä. Elokuussa aloittaneena hän on tähän mennessä ehtinyt osallistumaan jo monipuolisesti liiketoiminnan eri osa-alueisiin, kuten asiakassuhteiden luomiseen, strategiatyöhön ja kilpailija-analyysiin.

Työmukavuutta on lisännyt myös mahdollisuus valita itse omat työvälineet. Työn joustavuus on ollut Mirkalle jossain määrin jopa kulttuurishokki entisiin työpaikkoihin verrattuna. Alkujärkytyksestä selvittyään hän on kuitenkin tykännyt esimerkiksi siitä, että on saanut suoraan esittää, millaista tukea hän vaikkapa esimiehiltä työhönsä kaipaa. "Välitön tunnelma", hän tiivistää.

Minkälaisia projekteja haluaisit tehdä tulevaisuudessa Perfektiolla?

"Tulevaisuudessa haluaisin yhdistää näyttelijäntaitojani Perfektion markkinointiviestintään – voisin vaikka pukeutua Perfektion logoksi, eli timantiksi guerilla markkinoinnin merkeissä", Mirka vitsailee. "Haluan olla timanttinen Perfektiolainen".

Vakavammin ottaen Mirka kertoo, että olisi hienoa olla mukana starttaamassa esimerkiksi sellaisia projekteja, jossa pystyisimme auttamaan yrityksiä viestimään paremmin heille tärkeiden sidosryhmien kanssa, ylläpitämään verkkopalveluja helpommin, integroimaan markkinoinnin paremmin osaksi tuotekehitystä tai kehittämään tarkempia keinoja yrityksille seurata markkinointinsa onnistumista.

Kun kysyn Mirkalta, millaisia yrityksiä tai organisaatioita hän näkee Perfektion yhteistyökumppaneina, vastaus tulee reippaasti: "Haluaisin nähdä kaikki sellaiset yritykset meidän asiakkaina, jotka haluavat ratkaista jonkin liiketoiminnan prosesseihin liittyvän ongelman uusimman teknologian avulla. Ja sellaiset, jotka haluavat kehittää jonkin uuden digitaalisen palvelun, joka vie heidän liiketoimintansa kannattavuutta selkeästi eteenpäin – ehkä jopa aukaisee ovet kokonaan uusille markkinoille".

Ota yhteyttä

Haluaisitko jutella Perfektion asiantuntijoiden kanssa uuden digitaalisen palvelun kehittämisestä, ohjelmistokehityksestä tai yrityksenne digistrategiasta? Ota yhteyttä verkkosivujemme kautta tai ole suoraan yhteydessä business developer Mirka Hautalaan: 044 491 8962, mirka.hautala@perfektio.fi

Kehitetään yhdessä jotain uskomattoman siistiä!

Jaana Hautala

Jaana Hautala

Operatiivinen johtaja