Ohjelmistokehittäjä DevOps & ylläpito-osaamisella

12.10.2021

Perfektio on vuonna 2016 yhdessä tekemisen ilosta perustettu ohjelmistoyritys Helsingissä. Toimintamme perustuu hyvin hoidettuihin asiakas- ja yhteistyösuhteisiin, asiakaslähtöisiin teknologiavalintoihin, innovatiivisiin ratkaisuihin sekä yrittäjähenkisyyteen. Pidämme itsemme ajan tasalla muuttuvan maailman uusimmista mahdollisuuksista vastataksemme parhaalla mahdollisella tavalla sekä asiakkaidemme moninaisiin tarpeisiin että yhä nopeammin muuttuvan maailman vaatimuksiin.

Etsimme nyt uutta työkaveria, jo työkokemusta alalta kerryttänyttä ohjelmistokehittäjää, jolla on vahvaa näkemystä ja osaamista modernista DevOpsista ja hyvistä ylläpidon käytänteistä. Tulet olemaan osa meidän osaavaa ja taitavaa, mukavaa ja empaattista sekä hauskaa että memestelevää työporukkaa. Jos tämä kuulosti hyvältä, niin lue eteenpäin 🤗

Ohjelmistokehittäjän työnkuva 

 • Työskentelet Perfektiolla ylläpidosta vastuussa olevana ohjelmistokehittäjänä. Työssäsi tuet tiimien ja projektien DevOps- ja ylläpitokäytänteiden vakiinnuttamista. Olet innokas jakamaan osaamistasi ja toimit sparrailukumppanina, kun työkavereillasi on näihin aihealueisiin liittyviä haasteita.

 • Muita tärkeitä osa-alueita ovat ystävällinen ja ammattimainen asiakaskommunikaatio, hyvin toimiva tiimityöskentely sekä erilaiset ohjelmistokehitysprosessien palaverit. 

 • Perfektiolaisena olet myös aina mukana sisäisessä kehitystyössä luomassa parempia prosesseja ja muita ydintekemistä helpottavia käytänteitä.

 • Ohjelmistokehittäjän työn ytimessä ovat luonnollisesti asiakkaiden ongelmien ratkaiseminen sekä asiakastyytyväisyys. Meille tärkeää on kuitenkin myös sinun ammattitaitosi kehittyminen sekä yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttaminen ja muiden tiimiläisten auttaminen haastavissa tilanteissa. Tarvittaessa saat itse apua muilta Perfektiolaisilta, sillä hyvin hoidetut suhteet niin asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin kuin työtovereihin ovat meille tärkeitä.

 • Työskentelemme joustavasti. Kaikilla työntekijöillämme on etätyösopimus, mutta tykkäämme tehdä töitä myös yhdessä omalla toimistollamme Sörnäisissä. Teemme työtä omistautuneesti, työkavereita arvostaen ja tukien. 

Ohjelmistokehittäjän työn edellytykset

 • Onnistut työssäsi, kun tunnet modernin DevOpsin ja ylläpidon salat ja osaat jakaa osaamistasi omalle tiimillesi ja muille Perfektiolaisille.

 • DevOps- ja ylläpito-osaamisen lisäksi sinulla on kokemusta modernista ohjelmistokehitystyöstä parhaiden käytänteiden mukaisesti. 

 • Kattava pilvipalveluiden, DevOps-työkalujen ja ylläpidon teknologioiden osaaminen on työssä välttämätöntä.

 • DevOps-teknologioissa tunnistamiamme tarpeita ovat ainakin: AWS/CDK, Docker, Github(-CI),  Azure, GCP, Terraform, Jenkins, CircleCI, Kubernetes

 • Sinulla on kokemusta palvelinylläpidosta pilviympäristöissä ja perinteisissä konesaleissa. Ymmärrät lisäksi yleisimpien virtualisointialustojen (esim. hypervisor-ratkaisuja) ja hybridijärjestelmien toimintaperiaatteita.

 • Hyödyt työssä myös Software Defined Networkien (SDN) ymmärtämisestä ja hallinnan osaamisesta ja tietoliikenteen käytänteiden laajemmasta hallinnasta.

 • Ketterien projektien ylläpidon ja kehittämisen lisäksi arvostamme syvempää ymmärrystä laadunvarmistukseen liittyvien ylläpitoprosessien kehittämisestä.

 • Muita ohjelmistokehittäjiä työssään tukiessasi hyödyt seuraavien teknologioiden ja frameworkkien tuntemuksesta: React, Next, Angular, Vue, NodeJS, Python, Django, Ruby on Rails 

 • Korkeakouluopinnot sekä vähintään 3 vuotta työkokemusta juuri tämän työn tarkempaan sisältöön liittyvistä asioista katsotaan eduksi.

Perfektio työpaikkana

Me innostumme innovatiivisista ratkaisuista sekä ympäristön kannalta kestävien ja sosiaalisesti vastuullisten digitaalisten palvelujen kehittämisestä. Yrittäjähenkisyys on osa Perfektiolaisuutta ja moni meistä on mukana myös spin off –yritystemme (https://neuroflux.fi, https://exolyt.com/) toiminnassa. Perfektio kehittää spin off -toimintaansa jatkuvasti, joten mikäli mielessäsi on jonkin uuden yrityksen idea, selvitämme mielellämme kanssasi tapoja edistää ideaasi 🚀 

Tasa-arvo ja ihmisten erilaisuuden huomioon ottaminen ovat meille tärkeitä arvoja. Perfektiolla on tällä hetkellä käytössä tasapalkkamalli, jota sovelletaan myös tähän positioon. Perfektiolla on käytössä myös bonusmalli sekä mahdollisuus jokaiselle koeajan ylittäneelle työntekijälle tulla yritykseen osakkaaksi osakeantien yhteydessä. Muita työsuhde-etuja ovat lounas-, virike- sekä puhelinetu.

LISÄTIETOJA

Jonne Airaksinen

Ohjelmistokehittäjä

+358 40 529 2050

jonne.airaksinen@perfektio.fi

HAKEMINEN

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi osoitteeseen rekry@perfektio.fi

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Rekryprosessiimme kuuluu myös normaalia tiimityöskentelyä vastaava tilanne, jossa pääset esittelemään teknistä osaamistasi luontevasti.

Henkilötietojen käsittelystä rekrytoinnissa voit lukea tietosuojaselosteestamme.

Jonne Airaksinen

Jonne Airaksinen

Senior Developer