Ohjelmoinnin ja algoritmien yliopistonlehtori laajentaa osaamistaan Perfektiolla

Ohjelmoinnin ja algoritmien yliopistonlehtori laajentaa osaamistaan Perfektiolla

24.4.2023

Timattipodi / Anttilaaksonen / Ohjelmointi / Tietojenkäsittelytiede / Helsinginyliopisto / Työelämä

Timanttipodin upouudessa jaksossa murretaan yliopistossa eläviä myyttejä työelämästä ja kuullaan, kuinka liki 15-vuotisen yliopistouran luonut Antti Laaksonen on viihtynyt Perfektiolla.

Perfektion podcast-sarjan uusin jakso tärähti eettereihin tänään! Toisen tuotantokauden neljännessä osassa pohditaan, takaavatko tietojenkäsittelytieteiden yliopisto-opinnot suoran tien työelämään ja miksi moni bisnesmaailmaan jalkansa saanut ei hakeudu enää maisterikurssille.

Podia luotsaavalla Mirka ”Timantti” Hautalalla on ilo esitellä Helsingin yliopiston akatemian jäsen sekä ohjelmoinnin ja algoritmien lehtori Antti Laaksonen, joka pestautui puoleksi vuodeksi Perfektiolle saadakseen tuntumaa työelämään ja voidakseen murtaa yliopistossa liikkuvia myyttejä muun muassa loppuun asti hiotusta koodista. 

– Kuvittele japanin kielen ja kulttuurin opettaja, joka ei ole koskaan käynyt Japanissa. Yhtäältä myös yliopistoväen on hyvä nähdä, mitä yritysmaailmassa oikeasti tapahtuu, hän perustelee.

Onko työkokeilu tuonut Laaksoselle kaupallisia näkökulmia ohjelmistokehitykseen tai uusia ideoita tietojenkäsittelytieteeseen? Kaksikko puntaroi myös, miksi on hyvä oppia kohtaamaan asiakas ja miten saada myyntiä aikaan. Entä miksi senior ohjelmistokehittäjistä on alalla yhä huutava pula?

Klikkaa taajuuksille tästä ja kuule, kuinka pelien kehittämisestä haaveilleesta pikku pojasta kasvoi musiikkialgoritmeista väitöskirjan tehnyt lehtori, jolla on takanaan jo liki 15-vuotinen ura yliopistolla.

Timanttipodissa sukelletaan innovaatioiden ja ohjelmistotuotannon maailmaan tavalla, jota muidenkin kuin ohjelmistokehittäjien on helppo seurata ja ymmärtää. Jokaisessa podcast-jaksossa on mukana joko Perfektion oma asiantuntija tai vieraileva asiantuntija avaamassa jakson aihetta.

Otamme mielellämme vastaan palautetta, aiheita ja ideoita sähköpostilla osoitteeseen: podcast@perfektio.fi

Mirka Hautala

Mirka Hautala

Business Developer