Oletko etsimämme huippuasiakas?

Oletko etsimämme huippuasiakas?

7.3.2022

Innovaatiot / Unelmat / Pilotti / MVP / Kasvu

Haluatko saavuttaa uusia sfäärejä yrityksesi menestystarinassa? Onko haaveenasi kasvaa ja kehittyä digitaalisia palveluja hyödyntäen?

Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme huippuasiakas

Huippuasiakkaan ominaisuudet

Tehtävässä menestyminen edellyttää kiinnostusta lähteä selvittämään, millainen sovellus tai digitaalinen palvelu sopisi juuri sinun yrityksesi tarpeisiin parhaiten. Kokeilunhaluisuus ja intohimoisuus omasta visiosta katsotaan eduksi.  

Olet valmis itse toimimaan tai nimeämään jonkun toisen toimimaan projektissa tuoteomistajana. Tavoitteesi voi olla vaikka luoda yrityksellesi digistrategia, joka auttaa yritystäsi kehittymään kasvullenne kriittisimmillä alueilla sekä toteuttaa strategian mukaiset muutokset digitaalisten palveluiden ja sovellusten avulla.

Tahdot kenties kokeilla ja kehittää täysin uuden digitaalisen palvelun alusta asti. Yrityksesi tai yhteisösi koolla tai toimialalla ei ole merkitystä, sillä Perfektiolla vahvuutemme on monipuolinen osaaminen.  

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset työskentelemään innovatiivisessa hackathoneja sekä innovaatiokilpailuja voittaneessa tiimissä. Teet tiivistä yhteistyötä intohimoisten ohjelmistokehittäjien, muotoilijoiden ja digitalisaation supersankareiden kanssa. Olipa mielessäsi sitten ERP-järjestelmä, IoT-ratkaisu, tekoälyn hyödyntäminen tai kasvua hakeva mobiilisovellus – Perfektiolta löydät juuri oikeat tekijät toteuttamaan ratkaisuasi!

Olemme olemassa, jotta sinun ideasi pääsee loistamaan digitaalisessa muodossa. Hyödynnämme laajaa kokemustamme useiden eri kokoisten suomalaisten sekä kansainvälisten yritysten ja yhdistysten kanssa työskentelystä.

Hae paikkaa heti! Projekteja täytetään sitä mukaa, kun sopivia asiakkaita löytyy!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Mirka Hautala

044 491 8962

mirka.hautala@perfektio.fi

Business Developer

Perfektio Oy

Mirka Hautala

Mirka Hautala

Business Developer