Ota äkkilähtö yrityksesi digitaalisiin unelmiin!

Ota äkkilähtö yrityksesi digitaalisiin unelmiin!

31.3.2022

Agile / Ketterä kehitys / Digitaaliset palvelut ja tuotteet / Ohjelmistokehitys / Innovaatio / Pilotti / Kokeilukulttuuri / MVP

Älä turhaan viivyttele unelmiesi tavoittelussa – mitä aikaisemmin aloitat, sitä nopeammin olet kohteessa!

Haaveiletko liiketoimintasi digitalisoinnista tai tietyn prosessin ongelman ratkaisemisesta digitaalisesti? Haluaisitko kehittää uuden sovelluksen? Kokeilla uutta digitaalista palvelua yrityksellesi?

Kaikki tämä on mahdollista unelmakohteessasi – matkanjärjestäjänä toimii Perfektio!

Me Perfektiolla rohkaisemme sinua kehittämään liiketoimintaasi digitaalisten ratkaisujen avulla. Liittyivät haaveesi sitten perussovelluskehitykseen, tekoälyyn ja koneoppimiseen tai vaikka IoT:hen, meiltä löytyy asiantuntemusta tavoitteidesi toteuttamiseen.

Perfektion matka etenee ketterän kehityksen mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että projekti toteutetaan yhdessä asiakkaan kanssa iteroiden ja matkan eteneminen jaetaan pienempiin osiin eli sprintteihin.

Matkan eteneminen 

Matka alkaa tarpeidesi kartoittamisesta. Kartoitusprosessin tavoitteena on parantaa asiakaskokemusta nopeuttamalla ja selkeyttämällä Perfektion työtä. 

Seuraava etappi on kickoff, joka toteutetaan workshopin tyyliin. Tässä vaiheessa reissua mukaan hyppäävät Perfektion asiantuntijoiden lisäksi muita projektin kannalta oleellisia sidosryhmiä kuten esimerkiksi tavarantoimittajia tai sinun työntekijöitäsi. Hahmotamme yhdessä, miten unelmasi saadaan toteen.

Tästä jatkamme varsinaisen ohjelmistotuotannon pariin. Tässä vaiheessa matkaa testaamme ideaa joko yhdessä suunnitellun pilotti-kokeilujen kautta tai toteutamme sinulle ns. pienimmän toimivan tuotteen eli MVP:n (minimum viable product). MVP:ssä on vain idean tärkeimmät ominaisuudet, ja sen tarkoitus on kerätä palautetta tuotekehitykseen. 

Tältä etapilta saamamme tiedon avulla voimme lähteä joko kehittämään ideaasi eteenpäin tai ylläpitää digitaalista tuotetta tai palvelua sellaisenaan.

Ota yhteyttä! 

Oppaanasi toimivat intohimoiset ohjelmistokehittäjät, muotoilijat ja digitalisaation supersankarit. Tiimimme on voittanut innovaatiokilpailuja ja hackathoneja niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa. Ota siis rennosti ja anna osaavan tiimin digitalisoida ideasi.

Älä odota enää, vaan usko unelmaasi!

Ota meihin yhteyttä

mirka.hautala@perfektio.fi

+358 44 491 8962

Mirka Hautala

Mirka Hautala

Business Developer