Perfektio lähettää spin off -yritykset lentoon

Perfektio lähettää spin off -yritykset lentoon

2.11.2022

Spinoff / Podcast / Timanttipodi

Timanttipodimme ensimmäisen tuotantokauden viimeisessä jaksossa kerromme, kuinka menestyksekkäät spin-offit syntyvät. Onko yrityksesi pääliiketoimintaprosessi versonut rinnalleen uuden liiketoiminta-alueen tai idean, jonka haluaisit irrottaa emoyhtiöstä omaksi yrityksekseen? Olet oikeassa paikassa! Tänään julkaistun Timanttipodin kuudennessa jaksossa saat lyhyen oppimäärän spin off -yrityksiin ja kuulet, kuinka juuri sinun liiketoimintaunelmasi saatellaan asiantuntijoidemme siivittämänä lentoon Perfektion SpinOff Labissa.

 Maallikoille termi voi tuoda mieleen lähinnä suosittujen televisiosarjojen sivutuotteina syntyneet spin-offit, joten Perfektion podcastia luotsaava business developer Mirka ”Timantti” Hautala kutsui asiantuntijavieraakseen ja aihetta avaamaan Felix Lindholmin. Lindholm on paitsi intohimoinen pyöräilijä, myös teknologiajohtaja Perfektiolta ponnahtaneessa spin off -yrityksessä, Neurofluxissa.

Kaksikko keskustelee muun muassa, miten säihkyvät spin-offit syntyvät ja milloin on aika irrottautua emoyhtiöstä. Mitä tarkoittaa spin-offien yhteydessä usein kuultava traction? Entä millaisia aineksia menestystarinaan tarvitaan sitten, kun spin-off on omillaan?

Lisäksi luvassa on päivityksiä vesitehokkuusyhtiö Smartvattenille viime toukokuussa myydyn Neurofluxin nousukiidosta. Saanetpa myös reissukuulumisia rapakon takaa Toronton maineikkaasta Collision-tapahtumasta*, joka kerää maailman potentiaalisimmat bisnesideat sekä innovaattorit vuosittain yhteen. Toinen Perfektion rakkaista spin off -lapsista, The Extravagant Company, otettiin tapahtumassa mielenkiinnolla vastaan. Tiesitkö, että The Extravagant Company komeilee Suomen start-up -yrityslistalla sijalla kolme?

Klikkaa Timanttipodiin tästä ja kuuntele, kuinka Perfektio taikoo spin-offeista yritystaivaan kirkkaimpia tähtiä.

Jakso päättää podimme ensimmäisen tuotantokauden, mutta pian starttaavalla kakkoskaudella sukelletaan jälleen uusiin kiehtoviin teemoihin. Nyt sinulla on loistotilaisuus vaikuttaa tuleviin sisältöihimme. Millaisista aiheista haluaisit keskusteltavan tai keitä toivoisit Timantti-Mirkan vieraaksi? Otamme ilolla vastaan ideoitasi sähköpostiin podcast@perfektio.fi

Perfektio on innovatiivisten palveluiden rakentaja. Geeneissämme on uusien digitaalisten ideoiden ja yritysunelmien kehittäminen kannattavaksi liiketoiminnaksi.

Timanttipodi syntyi tarpeesta avata niin ohjelmistotuotannon kuin digitaalisen liiketoiminnan maailmaa tavalla, jota muidenkin kuin ohjelmistokehittäjien tai koodaajien on helppo ymmärtää. Jokaisessa jaksossa on mukana joko Perfektion oma asiantuntija tai kiinnostava vierailija. Pysy kuulolla! 

Lue lisää:

Tutustu Extravagant Companyyn.

Tutustu Exolytiin.

Tutustu Neurofluxiin.

Mirka Hautala

Mirka Hautala

Business Developer