Perfektion oman podcastin Timanttipodin ensimmäinen jakso on nyt ulkona!

Perfektion oman podcastin Timanttipodin ensimmäinen jakso on nyt ulkona!

12.4.2022

Podcast / Koodin laatu / Ohjelmistokehitys / Timanttipodi

Timanttipodissa sukelletaan innovaatioiden ja ohjelmistotuotannon maailmaan tavalla, jota muidenkin kuin ohjelmistokehittäjien on helppo seurata ja ymmärtää. Jokaisessa jaksossa on mukana joko Perfektion oma asiantuntija tai vieraileva alan ammattilainen avaamassa aihetta. 

Ensimmäisessä jaksossa keskustellaan koodin laadusta ja siitä, mitkä osatekijät vaikuttavat onnistuneen tuotannon ja asiakastyytyväisyyden syntymiseen.

Vieraana tässä jaksossa on Perfektion osakas Sami Lindqvist,joka työskentelee meillä ohjelmistokehittäjänä sekä osallistuu laajasti myös liiketoiminnan kehittämiseen. Mukana myös Perfektion Jerry Tamlander, joka ohjelmistokehityksen lisäksi osallistuu myös ohjattuun prosessin kehittämiseen. Podin juontajana toimii Perfektion Business Developer ja oma maskotti Mirka “Timantti” Hautala. Luvassa siis erittäin timanttista settiä!

Ensimmäisen podijakson aiheena on koodin laatu – mikä ihmeen koodin laatu?! 

Koodin laatu liittyy ohjelmistokehittäjän työstämään kokonaisuuteen, jossa avainosassa on koodin luotettavuus eri tilanteissa ja sen helppo ymmärrettävyys muille. Koodin kirjoittaminen on verrattavissa kielenkäyttöön - hyvä ohjelmistokehittäjä kirjoittaa helposti ymmärrettävää, nopeasti muokattavaa ja selkeää koodia, mikä mahdollistaa pitkäaikaisen käytön. 

Ohjelmistojen jatkuvassa kehityksessä myös koodin on pysyttävä mukana. Laadukkaan koodin avulla rakennetaan kokonaisuuksia, jotka kestävät ohjelmistojen jatkuvan kehityksen mallikkaasti pitkälle tulevaisuuteen. Syvennymme aiheeseen tarkemmin Timanttipodin ensimmäisessä jaksossa.

Mikä sinua kummastuttaa ohjelmistokehityksessä? Mitä olet aina ihmetellyt ohjelmointiin liittyen, mutta et ole koskaan kehdannut kysyä? Podcastimme seuraavissa jaksoissa voimme perehtyä myös kuuntelijoiden esittämiin pohdintoihin. Otamme mielellämme vastaan palautetta, kysymyksiä ja ideoita sähköpostilla osoitteeseen: podcast@perfektio.fi

Kiitos kaikille jo palautetta antaneille – viesteistänne tulee todella hyvä mieli ja niitä on upeaa lukea 🤗

Mirka Hautala

Mirka Hautala

Business Developer