Timanttipodin toisessa jaksossa syvennytään digistrategiaan

Timanttipodin toisessa jaksossa syvennytään digistrategiaan

20.6.2022

Podcast / Digistrategia / Ohjelmistokehitys / Timanttipodi

Timanttipodin toinen jakso tärähtää eettereihin 20.06.2022

Podcastimme toisessa jaksossa syvennytään digistrategiaan: mitä se tarkoittaa ja millaista hyötyä huolella laadittu digistrategia Perfektion asiakkaille poikii?

Perfektion ikioman podcastin toisessa jaksossa uppoudutaan digistrategian mielenkiintoiseen maailmaan. Timanttipodia luotsaa tuttuun tapaan Perfektion Business Developer Mirka Hautala, joka saa tällä kertaa vieraakseen yrityksemme operatiivisen johtajan, Jaana Laitisen.

Timantinkova kaksikko pohtii, mitä digistrategia tarkoittaa ja miten Perfektio valjastaa osaamisensa yrityksille, jotka haluavat kehittää strategiaansa hyödyntämällä digitaalisuutta liiketoiminnassaan. Voidaanko digistrategialla saavuttaa kilpailuetua tai kustannussäästöjä?

Entä mitä eroa on englanninkielisellä Digital Strategy -termillä verrattuna suomenkieliseen vastineensa? Ja mitenkäs missio, visio ja arvot limittäytyvätkään digitaaliseen liiketoimintaan?  

Näihin ja moniin muihin kutkuttaviin kysymyksiin saat vastauksen kuuntelemalla podin kakkosjakson täältä!

Timanttipodissa sukelletaan innovaatioiden ja ohjelmistotuotannon maailmaan tavalla, jota muidenkin kuin ohjelmistokehittäjien on helppo seurata ja ymmärtää. Podcastia emännöi Mirka ”Timantti” Hautala, joka haluaa ymmärtää, mitkä osatekijät vaikuttavat onnistuneen ohjelmistotuotannon sekä asiakastyytyväisyyden syntyyn.

Jokaisessa podcast-jaksossa on mukana joko Perfektion oma asiantuntija tai vieraileva asiantuntija avaamassa jakson aihetta.

Podcastimme seuraavissa jaksoissa perehdymme mielellämme myös kuuntelijoiden esittämiin kysymyksiin. Otamme mielellämme vastaan palautetta, aiheita ja ideoita sähköpostilla osoitteeseen: podcast@perfektio.fi

Lämmin kiitos jo kaikille palautetta antaneille! Muistakaa ideoida ja unelmoida! 💎

Mirka Hautala

Mirka Hautala

Business Developer