Rakkaudesta lajiin

Olemme intohimoisia ohjelmistokehittäjiä, muotoilijoita ja digitalisaation supersankareita. Uskomme, että tulevaisuus rakennetaan laadukkaiden digitaalisten kokemusten ympärille. Rakastamme avointa innovaatiota ja käymme innokkaasti voittamassa innovaatiokilpailuja ja hackathoneja niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa.

Autamme yrityksiä hyödyntämään todellista potentiaaliaan digitaalisuuden avulla. Perfektio on olemassa, jotta nämä maailmaa paremmaksi muuttavat ideat saisivat avoimen innovaation kautta korkealaatuisen ja arvoa tuottavan digitaalisen muodon. Vahvuutenamme on monipuolinen osaaminen ja vahva visio siitä millaisia täydellisten palveluiden pitää olla. Jatkuvan itsemme kehittämisen lisäksi etsimme jatkuvasti uusia tapoja ratkaista ongelmia teknologian avulla.

Teemme yhteistyötä kaikenkokoisten yritysten ja yhteisöjen kanssa. Laajasta verkostostamme löytyy yhteistyökumppaneita niin data-analytiikasta IoT-ratkaisuiden rakentamiseen, kuin sisällöntuottamisesta valokuvaamiseen.

Asiat, joihin uskomme

Intohimo laatuun

Kehitämme aidosti laadukkaita palveluita, joiden taustalla oleva koodi ja muut ratkaisut ovat tehty viimeisen päälle hyvin. Emme mene sieltä missä aita on matalin, ja teemme kaiken rakkaudella, joten rakentamiemme palveluiden ylläpidettävyys ja toimintavarmuus ovat ensiluokkaisia.

Ketteryys

Emme usko vanhanaikaiseen vesiputousmalliin, vaan teemme kaiken ketterästi ja Lean on lähellä sydämiämme. Toimimalla ketterien menetelmien mukaisesti saadaan aikaan tarkoituksenmukainen lopputulos ja tyytyväinen asiakas, ei vain suurta pinoa määrittelydokumentteja.

Läpinäkyvyys

Koska toimimme ketterästi, olemme koko ajan vahvassa yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tämä takaa projektin onnistumisen aina parhaalla lopputuloksella. Tiedät jatkuvasti mitä olemme tehneet, ja mitä teemme seuraavaksi.

Aallonharja

Loppukäyttäjät odottavat nykyaikaisia ja sulavia palveluita. Valitsemalla käyttöömme viimeisimmät ja parhaimmat teknologiat vastaamme näihin odotuksiin.

Meidän perhe

Pienen perheemme yhdistävänä tekijänä ovat akateeminen osaaminen sekä intohimo digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen. Taustallamme on kokemus useiden eri kokoisten suomalaisten ja kansainvälisten yritysten ja yhdistysten kanssa työskentelystä.

Henri Malkki

Henri

CEO & Developer
Jaana Laitinen

Jaana

Business Designer
Jyri Saukkonen

Jyri

Developer & 3D Visuals
Mauri Karlin

Mauri

Full Stack Developer
Nico Roos

Nico

Full Stack Developer
Olli Savisaari

Olli

Experience Designer
Robo Repa

Robo

Cleaning & Maintenance
Perfektio Oy 2783844-4 FI27838444
info@perfektio.fi Puhelinnumero+358-45 220 6933 Vilhonvuorenkatu 12, 00500 Helsinki
Postiosoite   Sörnäisten Rantatie 29, 00500 Helsinki

Laita viestiä, tehdään jotain suurta yhdessä

Ota yhteyttä